Retourneren

Retouren

Kan ik kleding retourneren als ik niet tevreden ben?

Geen enkel probleem. Als je niet tevreden bent dan kun je artikelen altijd retourneren. We doen er alles aan om het retourneren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Helemaal gratis retourneren is voor ons financieel niet haalbaar.

We vragen je wel om verstandig met retourneren om te gaan. Minder retouren zijn natuurlijk beter voor het milieu. Heb je bij je bestelling nog twijfels over je maat? Wij hebben alle kleding bij de hand en kunnen jou dus bijstaan met het juiste advies! Je kan ons contacteren via telefoon 0485 38 06 11, mail info@mammalatte ! En als je meerdere bestellingen hebt geplaatst dan adviseren we je om eerst te wachten tot je alles binnen hebt zodat je maar één keer hoeft te retourneren. Dat werkt ook handiger voor jou.


Als je een artikel wilt ruilen dan vragen we je om gewoon een nieuwe order te plaatsen. De verzendkosten zijn immers gratis (vanaf 100€). Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor gemakkelijk retourneren. 

Ik wil artikelen retourneren:. 

  • Verpak de artikelen samen netjes in de originele verpakking (beter voor het milieu). 

Mamma Latte 
Kapelsesteenweg 403 - 405 
2180 Ekeren

Je kunt je retouren natuurlijk ook gewoon afgeven in onze winkel in Ekeren.

Enkele voorwaarden voor retourneren:​

  • Solden: tijdens de solden wordt retourneren van soldenartikelen niet toegestaan.

  • Periode: stuur je retourzending binnen de 14 dagen op het bezorgadres terug.

  • Artikelkaartje: wij aanvaarden alleen artikelen in originele staat, indien redelijkerwijs mogelijke met bijbehorend artikelkaartje. Uiteraard is het passen van de kleding wel toegestaan.

  • Verpakking: let erop dat je het artikel/de artikels netjes verpakt om beschadiging tijdens het transport te vermijden.

  • Panty's kunnen niet geretourneerd worden indien ze uit de verpakking zijn geweest. We kunnen ze dan immers niet meer verkopen.


Wat is het herroepingsrecht?

Als je niet tevreden bent met je bestelling kan je deze, zonder opgave van reden, geheel of gedeeltelijk retour zenden!

Je hebt namelijk steeds het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dat kan bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail op info@mammalatte.be. Je kan hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling nooit kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden (al naar gelang welk tijdstip eerst valt).

Je dient de goederen onverwijld - doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld - aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jou rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

© 2020 - 2023 Mamma Latte | sitemap | rss