Over Mamma Latte

MIJN VERHAAL

Hoe het allemaal begon:

Toen ik in het ziekenhuis nog werkte als vroedvrouw, merkte ik op dat er in het Antwerpse weinig zwangerschaps- en borstvoedingswinkels waren.

Meer en meer vrouwen geven borstvoeding en daarom was een nieuwe borstvoedings- en zwangerschapswinkel geen overbodige luxe.
 

Sinds april 2012 kan je in mijn zaak terecht voor een grote keuze aan borstvoedingsbh's, borstvoedingskledij en borstvoedingslingerie maar ook voor borstvoedingsaccessoires zoals afkolvers, borstcompressen en nog zoveel meer. Vanaf het voorjaar 2013 kwam er in het assortiment eveneens een uitgebreide keuze aan zwangerschapskleding. Later is er dan ook nog speelgoed, kraamcadeautjes en leuke hebbedingetjes bij gekomen.

Je kan deze prachtige kledij en alle andere toebehoren bekijken en kopen via deze website of uiteraard in de winkel.  
De winkel is gelegen in Ekeren, op de Kapelsesteenweg 403 - 405 is zeer vlot bereikbaar en er is steeds voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Mamma Latte biedt verschillende merken aan in zeer uiteenlopende maten, stijlen en prijzen zodat iedereen hier de juiste keuze vindt en dit.  Mooi zijn hoeft echt niet duur te zijn bij Mamma Latte.  Je mooi en praktisch kleden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding wordt daardoor voor jou én je baby comfortabel en gemakkelijk zonder dat het veel geld hoeft te kosten. De zwangerschapskleding en de borstvoedingskledij kan je daarenboven ook gedurende de hele zwangerschap dragen, maar ook nog lang er na. Voor jou, als zwangere vrouw of borstvoedingsgevende moeder, een ideale gelegenheid om je zowel op en top vrouw én mama te voelen !

Mijn sterkte is dat ik als vroedvrouw en borstvoedingsdeskundige, met 25 jaar ervaring, ook wel weet waarover ik praat. 

Je kan trouwens bij Mamma Latte ook terecht voor verschillende leuke en boeiende workshops.

Veel succes met je zwangerschap, de bevalling én je borstvoeding !

 

Els van Opstal,

Vroedvrouw - Lactatiekundige, 
zaakvoerder Mamma Latte.

© 2020 - 2023 Mamma Latte | sitemap | rss