OXO TOT GREY STICK AND STAY BORD

Artikelnummer: 0X201006
Vorige Artikel 55 van 82 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De Stick & Stay-baby borden assortiment bestaat uit een kom, bord met een stevige zuignap die stevig aan het oppervlak blijft kleven tot het eten klaar is. Het oudervriendelijke ontwerp maakt deze borden en kommen gemakkelijk te verwijderen voor volwassenen, maar lastig voor kleintjes, om wegglijden, omkieperen of omgooien te voorkomen. De zijwanden zijn ontworpen om kleintjes te helpen met opscheppen, zodat ze gemakkelijker zelf kunnen eten. Deze vaatwasmachinebestendige kommen en borden kunnen snel uit elkaar worden gehaald voor grondige reiniging.

Bij OXO Tot kijken we naar alledaagse baby en kinderproducten en het gebruik van deze baby en kinderartikelen en zien we manieren om dingen eenvoudiger, gemakkelijker, doordachter ontworpen, beter te maken.We merken dingen op. We bemerken pijnpunten, waar kunnen we alledaagse baby producten verbeteren. We merken problemen op waarvan mensen zich niet realiseren dat het problemen zijn, totdat we ze oplossen. We zien mogelijkheden om een product of een proces, of een onderdeel van het gebruik in het dagelijks leven te verbeteren. En we maken dingen die dingen beter maken. Onze baby producten, gaande van drinkbekers tot bordjes en bestekjes, van moedermelk of groentje papjes bewaarpotjes tot flessen droogrekjes, van plaspotjes tot een vouwbaar babybadje, maken het dagelijks leven makkelijker, in elke kamer van uw huis. Van eetservies tot bewaren en organiseren, tot de alledaagse avonturen met de kleintjes. OXO tot ontwerpt baby producten die comfortabel in uw hand en in uw leven passen.

Alles wat OXO tot maakt is gemaakt om lang mee te gaan - onze baby en kinderproducten zijn ontworpen voor functionaliteit en duurzaamheid - daarom garanderen we ze voor het leven.

© 2020 - 2023 Mamma Latte | sitemap | rss